Over mij.

 

Mij naam is ...... en ik ben de oprichter van Metiri Calculatiebureau.

 

Na mijn opleiding bouwkunde ben ik al op jonge leeftijd gestart met werken als timmerman. Hierbij heb ik verschillende projecten gerealiseerd van zowel kleinbouw als grote en complexe utiliteitsbouw projecten. Ik heb bijna 10 jaar buiten op de bouwplaats als timmerman gewerkt en doordat ik altijd al een fascinatie voor kosten en getallen heb gehad ben ik in 2006 als calculator gestart.

 

De afgelopen 11 jaar heb ik bij diverse werkgevers gewerkt, zoals BAM, Heijmans,  Strukton en Ballast Nedam Speciale Projecten. Waar ik bij allen met veel plezier heb gewerkt en waarbij ik veel ervaring en de nodige kennis heb opgedaan.

 

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik diverse opleidingen met succes afgerond, zoals de BOB Calculator B&U en Allround Calculator, HTI Bouwkosten Management te Amsterdam en de HAN Bouwkostendeskundige Opleiding te Arnhem.

 

In 2017 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mijzelf begonnen. De Kennis die ik heb opgedaan bij de grootste bouwbedrijven van Nederland, in combinatie met mijn vaardigheden, creativiteit en passie voor het calculeren, zeker in combinatie met het toepassen van BIM, hebben mij doen besluiten dit zelfstandig voort te zetten.

 

Mocht je meer over mij, mijn visie en Metiri Calculatiebureau te weten willen komen, neem dan gerust contact met mij op. 

 

 

 

 


© 2017 Metiri Calculatiebureau | KVK 69267812 | info@metiri.nl